Home

Faq

Warmtepomp laten installeren in Friesland

Fries Bespaaradvies installeert warmtepompen met vakmanschap en zorg in heel Friesland. We zorgen ervoor dat jouw huis in Friesland goed verwarmd en gekoeld wordt. We luisteren naar jouw behoeften en komen bij je langs om de eigenschappen van jouw woning te bekijken. Op deze manier zoeken wij de beste warmtepomp voor jouw situatie uit. Onze service stopt niet bij de installatie. We begeleiden je door het hele proces, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke ingebruikname van de warmtepomp. Onze deskundige monteurs installeren de warmtepomp op een vlotte en nauwkeurige manier, met zo weinig mogelijk overlast.

Bel mij terug

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

In 3 stappen een warmtepomp in jouw huis

1. Adviesgesprek op locatie in Friesland

Vul het offerte formulier in. Wij nemen contact op voor een adviesgesprek bij jou thuis in Friesland en we bekijken de mogelijkheden voor wat betreft het plaatsen van een warmtepomp.

2. Offerte op basis van adviesgesprek

Is je woning geschikt voor een warmtepomp? Dan bespreken we direct de mogelijkheden en maken we een offerte voor het installeren van een warmtepomp.

3. Installatie en nazorg

Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we gelijk een moment in dat onze installateur de warmtepomp bij je thuis plaatst.
Je ontvangt 5 jaar garantie op de warmtepomp en installatie. Daarnaast bieden we je een jaarlijks onderhoudscontract aan. Zo zorgen wij ervoor dat jouw warmtepomp goed blijft werken en je zonder zorgen kunt genieten van een comfortabel en duurzaam huis.

Lagere energierekening

Je stroomverbruik neemt toe, maar je gasverbruik neemt veel meer af. Hierdoor bespaar je meer aan gas dan dat je extra voor elektriciteit betaalt.

Aantrekkelijke subsidie

Je kunt subsidie krijgen als je een warmtepomp koopt. Dit geldt ook in Friesland.
Klik hier voor meer informatie.

Beter voor het milieu

De warmtepomp zorgt ervoor dat je cv-ketel minder vaak aan gaat. Zo verminder je je CO₂-uitstoot. Goed voor het milieu. Goed voor Friesland!

Verbeterd energielabel

Met een warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis in Friesland met 1 of 2 stappen. En weet je wat zo mooi is? Je huis kan ervan in waarde stijgen. Win-win!

 

GESPECIALISEERD

Wij verzorgen jouw duurzame installaties

Fries Bespaar Advies biedt ervaren installateurs met passie om thuis, of zakelijk uw duurzame producten te installeren. Wij adviseren u graag in uw keuzes rondom zonnepanelen en energieopslag.
Duurzame verwarming door middel van warmtepomp of airco en maken voor u een aanbod op maat, volledig aangepast aan uw persoonlijke situatie.

Zonnepanelen
Plaatsen

Warmtepompen
Plaatsen

Laadpaal
Oplossingen

Overige
Duurzaamheid

Altijd aangenaam
bij jou in huis

FRIES BESPAARADVIES

Zonnepanelen
0
Warmtepompen
0
Woningen
0
Oplossingen
0

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

8.30 – 17.00

Contactgegevens

Adonisweg 29
8938 BH Leeuwarden

info@friesbespaaradvies.nl

058 230 0003

KVK: 88870421

Socials

Fries Bespaaradvies © 2024